Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Over ons

Jarenlange ervaring

Ameda.nl is onderdeel van Vosmedisch.nl. Wij hebben al tientallen jaren ervaring met borstkolven en hebben hierdoor al vele jonge moeders op weg geholpen met het afkolven van moedermelk.

Door onze jarenlange ervaring en het besef dat een kindje krijgen al duur genoeg is hebben wij een selectie borstkolven gemaakt met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

Uitgebreid assortiment

Hierdoor en door het feit dat elke kolf die wij in ons assortiment hebben zijn eigen unieke kwaliteiten heeft zorgt er voor dat er voor elke mama iets tussen zit!

Elke kolf uit ons assortiment heeft zijn unieke kwaliteiten
Om het voor jou zo duidelijk mogelijk te maken hebben we bij elke kolf de unieke kwaliteiten uitgelicht en op vaste punten zoals geluid, grootte, sterkte van de motor beoordeeld! Hierdoor kun je gemakkelijk een keuze maken voor de borstkolf die het beste bij jouw levensstijl past! 

We hebben een uitgebreid aanbod in accessoires

Met alleen een borstkolf ben je er niet altijd, bij ons vind je daarom ook diverse borstverzorgingsproducten, kolf accessoires, moedermelk bewaarzakjes, voedingslingerie, ondersteuning voor de rug en buik, baby verzorging en speciale drinkflesjes.

Onze showroom is 6 dagen per week geopend!

Onze showroom in Amsterdam (Eerste Oosterparkstraat 60-66) is doordeweeks geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur, in onze winkel hebben we alle producten uit voorraad leverbaar en ben je van harte welkom voor advies van ons deskundig personeel!