elektrische borstkolven voor zilveren kruis achmea, avero en pro life verzekerden

Vergoeding voor de aanschaf of huur van een elektrische borstkolf 

Voor verschillende aanvullende verzekeringen geldt een vergoeding voor de huur of aanschaf van een elektrische borstkolf, deze vergoeding bedraagt €75,00 en wordt bij ons direct verrekend! Bekijk in dit overzicht of u voor een vergoeding in aanmerking komt! of klik hier voor een overzicht van de aangesloten verzekeringen

Wij dienen de aanvraag in bij de verzekering

Bij onderstaande kolven is de vergoeding reeds verrekend, u hoeft dus niets in te dienen of voor te schieten! Het enige wat u hoeft te doen is de correcte aanvullende polis aan te klikken, uw polisnummer en geboortedatum in te vullen en de rest doen wij voor u! Bekijk onderstaand ons uitgebreide assortiment elektrische borstkolven.

Bestel
 

De Spectra 9 Plus elektrische borstkolf verzekering met zilveren kruis korting vanaf slechts €22,50 i.p.v. €97,50
De Spectra 9 Plus elektrische borstkolf verzekering is een volautomatische borstkolf met een speciaal membraan waardoor een gesloten systeem wordt gecreëerd. Hierdoor wordt het motorblok beschermd tegen vocht en melk. Met deze intelligente borstkolf creëer je gemakkelijk een 2-fase programma. Door de kolf de eerste 2 minuten op de massage stand te gebruiken wordt het toeschietreflex gestimuleerd. Daarna kunt u door één druk op de knop gemakkelijk over gaan op de expression stand, de stand waarbij de melk wordt afgekolfd. U hoeft dus niet meer aan knoppen te draaien om dit te regelen!

Wat is 2 fase kolven
Baby’s zuigen in 2 fasen:

 • Eerst zuigen ze snel en licht, hiermee stimuleren ze de toeschietreflex
  Daarna zuigen ze langzamer en dieper, op deze manier krijgen ze in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk melk binnen.
 • 2- fase kolven is dus eigenlijk een intelligente manier van afkolven die is gebaseerd op de zuigbewegingen van uw baby.

Borstkolf met oplaadbare accu
U kunt de Spectra 9 Plus borstkolf zowel enkel- als dubbelzijdig aanschaffen. Dubbel afkolven heeft een positieve invloed op de toeschietreflex waardoor het afkolven nog sneller en gemakkelijker gaat.De Spectra 9 Plus borstpomp kunt u draadloos gebruiken door de ingebouwde, oplaadbare accu. Als deze accu geheel geladen is dan kunt u hiermee ongeveer 3 uur lang afkolven. Dat maakt deze kolf ook ideaal voor onderweg!

De Spectra 9 Plus kolf is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen in elke tas. Indien u nu direct de handige draag- en koeltas mee bestelt betaald u slechts €12,95 in plaats van €19,99! De kolf heeft een makkelijk af te lezen LCD scherm, 10 vacuümstanden, 5 massagestanden en een timer.

De inhoud van de kolf bestaat uit:

 • motor 1x
 • adapter 1x
 • 1 opvangflesje incl. dop
 • Borstschelp 1xventiel 1x
 • membraan (backflowprotector) 1x
 • Lange slang 1x
 • Extra inhoud bij dubbelzijde kolfset:
 • borstschelp 1x
 • ventiel 1x
 • Een opvangfles met dop
 • membraan (backflowprotector) 1x
 • lange reserveslang 1x

Aanbieding draag- en koeltas bij de Spectra 9 Plus elektrische borstkolf verzekering
Bestel meteen de draag- en koeltas mee voor slechts €12,95 in plaats van €19,95. Deze tas is zeer geschikt om de Spectra Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart

Denk ook aan onze handige moedermelk bewaarzakjes
Hiermee vries je met gemak je melk voorraad in. De zakjes zijn ruimtebesparend, hebben een maataanduiding, een  inhoud 200 ml per zakje en 30 zakjes per doosje! Nu bij de kolf voor maar €6,99 in plaats van €8,95!!

Selecteer bij de opties het juiste type verzekering.
Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling! De vergoeding wordt direct verrekend bij je bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Bestel

De Bistos Hi Bebe dubbelzijdige borstkolf is de meest betaalbare, stille 2- fase borstkolf met memory functie en inclusie 3 verschillende maten borstschelpen!
De Bistos Hi Bebe dubbelzijdige borstkolf is hiermee vele malen goedkoper dan borstkolven die dezelfde functies hebben (zoals bijvoorbeeld de Medela Freestyle)

Met zilveren Kruis korting betaal je i.p.v €152,95 slechts €77,95!!

De Bistos Hi Bebe is een dubbelzijdige 2-fase borstkolf (ook enkelzijdig te gebruiken) met een oplaadbaar accu-systeem.
Deze kolf is daardoor uitstekend geschikt voor intensief, dagelijks gebruik! Met de speciale memory knop kun je eenvoudig je laatste kolfsessie opslaan en je speelt dezelfde cyclus met één druk op de knop de volgende kolfsessie weer af! Zo hoef je niet meer na te denken over het afkolven!

Bistos Hi bebe electrische borstkolf
Voor elke vrouw de juiste maat borstschelp bij de Bistos Hi Bebe!
De Bistos Hi-Bebe wordt geleverd inclusief  maar liefst 3 verschillende maten borstschelpen (van elke maat 2 stuks)! Zo zit er voor iedere vrouw een passende borstschelp bij. De oplaadbare accu heeft een kolf tijd van ongeveer 2 uur mits volledig geladen, je kunt de kolf altijd gebruiken op het lichtnet.

De juiste maat borstschelp kies je zo:
Een borstschelp heeft de juiste pasvorm als deze tijdens het kolven vrij kan bewegen in de tunnelhof van de borstschelp. Er bevindt zich wat ruimte rondom de tepel en de tepelhof wordt niet teveel meegezogen in de tunnelhof van de borstschelp (zie afbeelding 1).

Wat is 2 fase expressie?
De kolf heeft tevens een 2 fase expressie, hiermee kun je met één druk op de knop overschakelen van het opwekken van de toeschietreflex naar het afkolfprogramma. Je kunt de zuigkracht ten allen tijden tijdens het afkolven aanpassen naar je eigen wensen (10 verschillende standen).

Kolven in de nacht met de Bistos Hi Bebe
De kolf beschikt over een verlicht LCD scherm, dit is vooral handig bij het afkolven in de nacht en geeft exact aan hoe lang je aan het kolven bent.

De kolf meenemen en melk bewaren
Deze super compacte kolf past gemakkelijk in iedere tas! Wil je direct een tas waar je ook je melk gekoeld in kunt bewaren of vervoeren? Dan hoef je niet verder te zoeken! Kies voor de optie koeltas en ontvang een handige zwarte koeltas met 3 koelelementen en een proefverpakking bewaarzakjes voor slechts€12,95 i.p.v. €19,95!!

De melk compact bewaren
Denk ook aan onze handige moedermelkbewaarzakjes Hiermee vries je met gemak je melk voorraad in. De zakjes zijn ruimtebesparend, hebben een maataanduiding, een  inhoud 200 ml per zakje en 30 zakjes per doosje! Nu bij de kolf voor maar €6,99 in plaats van €8,95!!

Inhoud van de kolf:
– 1 motorblok
– 1 adapter
– 2 flesspenen
– 2 membraan
– 2 borstchelphouders
– 2 borschelpen 21 mm (small)
– 2 borstschelpen 24 mm (medium)
– 2 borstschelpen 27 mm (large)
– 2 ventielen
– 2 slangen met connector
– 2 opvangflesjes
– 2 flesdeksels
– 2 flesringen
– 2 reisdeksels fles

Let op! Selecteer bij de opties het juiste type verzekering.
Het invoeren van verkeerde gegevens zorgt voor vertraging bij het verwerken waardoor de verzending vertraging oploopt. De vergoeding wordt direct verrekend bij je bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Bekijk hier ons hele assortiment elektrische borstkolven via de verzekering

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bestel

Ameda Finesse (voorheen de Ameda Lactaline) dubbelzijdig elektrische borstkolf koop verzekering voor maar €89,95 i.p.v. €164,95!
De gloednieuwe Finesse-pomp van Ameda bootst de Ameda Platinum® multi-user elektrische ziekenhuis borstkolf na in een discrete, persoonlijke pomp en is ontworpen voor dagelijks gebruik.  De dubbelzijdig elektrische borstkolf is lichtgewicht en draagbaar voor uw on-the-go leven.

Nb. Voorheen de Ameda Lactaline Personal

Kenmerken:

 • Comfortflow ™ -technologie voor een soepele en meer consistente kolfervaring
 • Quiet Technology: de borstkolf is zeer stil in gebruik
 • HygieniKit® melkafnamesysteem: beproefde, door de FDA goedgekeurd gesloten systeem, ontworpen om pomp, slang en fles te beschermen tegen schimmel en virussen
 • Afzonderlijk instelbare snelheid en zuigkracht met 32 ​​volledig aanpasbare opties voor het creëren van een meerfase systeem
 • Aanpasbaar voor enkelzijdig of dubbelzijdig pompen
 • Voeding met AC-adapter (inbegrepen) of AA-batterijen (niet meegeleverd)

Inclusief dubbele kolfset waardoor zowel enkel- als dubbelzijdig kolven mogelijk is (BPA-vrij) bestaande uit:
2 flesjes 120 ml met deksel, 2 afsluitdopjes voor de flesjes, 2 ventieltjes, 2 borstschelpen 25 mm, 2 balgjes, siliconen slang, koppelstukje wit.

Bestel meteen een losse handkolf mee!
Bestel meteen een losse handkolf mee en bouw je elektrische kolf eenvoudig om naar een handkolf! Ideaal als je het motorblok niet mee wilt nemen of als er onderweg geen elektriciteit voor handen is. Deze handmatige borstkolf kan met één hand bediend worden en is dus efficiënt en makkelijk in gebruik. De draaibare ergonomische handgreep zorgt voor een gegarandeerd moeiteloos afkolven van de moedermelk. Tijdens het afkolven met de handkolf van Ameda kan de moeder met de andere hand de borst masseren waardoor de melkstroom wordt bevorderd.

Aanbieding draag- en koeltas!
Bestel meteen de handige draag- en koeltas mee voor slechts €12,95 in plaats van €19,95. Deze tas is zeer geschikt om de Ameda Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart

Denk ook aan onze handige moedermelk bewaarzakjes
Hiermee vries je met gemak- en op een ruimtebesparende manier je melk voorraad in. De zakjes zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting en hebben een maataanduiding. De inhoud per zakje is 200 ml, in een doosje zitten 30 zakjes. Bestel de zakjes mee met de kolf en betaal maar €6,99 i.p.v. €8,95.

Let op! Selecteer bij de opties het juiste type verzekering.
Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

De vergoeding wordt direct verrekend bij de bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk al onze verzekering borstkolven hier

Bestel

Ameda Lactaline Personal dubbelzijdig elektrische borstkolf HUUR verzekering
De Ameda Lactaline is een volautomatische borstkolf. Deze borstkolf is zeer stil in het gebruik waardoor deze ook geschikt is om bijvoorbeeld op werk te gebruiken. D.m.v. 2 knoppen eenvoudig in te stellen zuigkracht en zuigcyclus, welke vergelijkbaar is met de grote ziekenhuiskolven. Bij huur kunt u kiezen voor de aanschaf van een enkele kolfset (€17,50) of een dubbele kolfset (€29,90).
De kolf heeft een kleine afmeting en is lichtgewicht, hierdoor is de kolf makkelijk vervoerbaar. Het grote voordeel is ook dat de kolf zowel op batterijen als op het lichtnet te gebruiken is met bijgeleverde adapter.

Huurkolf
Bij bestelling van een huurkolf  van Ameda betaalt u vooraf alleen een borgsom: ((€164,95) minus de vergoeding van de verzekering (€75,00)) van €89,95.

Voorbeeld:
U heeft een Zilveren Kruis AV 2 sterren: vergoeding maximaal €75,- per bevalling
Borgsom huurkolf: €164,95 minus €75 vergoeding verzekering = €89,95 (exclusief verzendkosten)!
Speciale huurprijs voor aanvullend verzekerden*: €1,00 per dag en €40,00 voor 3 maanden. < Deze kosten worden achteraf verrekend met de borgsom
Aanschaf borststukken (hygiene set): Enkele kolfset €17,50, Dubbele kolfset €29,90. < Deze kosten worden achteraf verrekend met de borgsom
De vergoeding van €75,- geldt op de totale kosten.

Specificaties:
Werkt met AC-adapter (inbegrepen) of AA-batterijen (niet meegeleverd)
Inclusief een enkele of dubbele kolfset BPA-vrij (dit kunt u aangeven bij opties) bestaande uit;
1 of 2 flesjes 120 ml met deksel
1 of 2 afsluitdopjes voor de flesjes
1 of 2 ventieltjes
1 of 2 borstschelpen 25 mm
2 balgjes
1 of 2 siliconen slangen
een wit koppelstukje


Bestel meteen een losse handkolf mee!
Bestel meteen een losse handkolf mee en bouw je elektrische kolf eenvoudig om naar een handkolf! Ideaal als je het motorblok niet mee wilt nemen of als er onderweg geen elektriciteit voor handen is. Deze handmatige borstkolf kan met één hand bediend worden en is dus efficiënt en makkelijk in gebruik. De draaibare ergonomische handgreep zorgt voor een gegarandeerd moeiteloos afkolven van de moedermelk. Tijdens het afkolven met de handkolf van Ameda kan de moeder met de andere hand de borst masseren waardoor de melkstroom wordt bevorderd.

Aanbieding draag- en koeltas!
Bestel meteen de handige draag- en koeltas mee voor slechts €12,95 in plaats van €19,95. Deze tas is zeer geschikt om de Ameda Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart

Denk ook aan onze handige moedermelk bewaarzakjes
Hiermee vries je met gemak- en op een ruimtebesparende manier je melk voorraad in. De zakjes zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting en hebben een maataanduiding. De inhoud per zakje is 200 ml, in een doosje zitten 30 zakjes. Bestel de zakjes mee met de kolf en betaal maar €6,99 i.p.v. €8,95.

Let op! Selecteer bij de opties het juiste type verzekering.
Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

De vergoeding wordt direct verrekend bij de bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op!

Bestel

Nuby Natural Touch elektrische borstkolf verzekering met Zilveren Kruis korting voor maar €84,94 i.p.v. €159.98

De set bevat:

 • Een handkolf
 • Een elektrische aandrijving
 • een (drink) fles van 150 ml
 • een (drink) fles van 240 ml
 • 12 wegwerp borstcompressen

Deze uiterst comfortabele en compacte borstpomp van Nuby heeft een zachte siliconen trechter met stimulerende kussentjes : dit voelt natuurlijk aan en verbetert de zuigkracht zodat het afkolven vlotter verloopt. Een verstelbaar ventiel maakt het mogelijk de zuigkracht van de pomp aan te passen, volgens uw eigen comfort. Kolf past op alle Nuby Natural Touch™ flessen en bekers!

De handkolf is eenvoudig uit te breiden met een elektrische aandrijving:
De elektrische borstpomp lijkt veel op het geven van borstvoeding waarbij de efficiëntie en het comfort vooropgesteld is.
Je kunt kiezen tussen 2 ritmes: snel: om de toeschietreflex op te wekken, traag: zodra de melkstroom op gang is, voorzichtig af te kolven.
Sommige vrouwen moeten vaak het snelle ritme gebruiken, anderen iets minder. Wat jouw ritme ook is, voor iedereen is er een instelling. Je kan namelijk je persoonlijke ritme zodanig instellen dat de motor onthoudt wat jouw favoriete snelheid is. Zodoende ga je de volgende keer bij het afkolven lekker zitten en relaxen.

Aanbieding draag- en koeltas!
Bestel meteen de handige draag- en koeltas mee voor slechts €12,95 in plaats van €19,95. Deze tas is zeer geschikt om de Nuby Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart

Denk ook aan onze handige moedermelk bewaarzakjes
Hiermee vries je met gemak- en op een ruimtebesparende manier je melk voorraad in. De zakjes zijn voorzien van een gemakkelijke sluiting en hebben een maataanduiding. De inhoud per zakje is 200 ml, in een doosje zitten 30 zakjes. Bestel de zakjes mee met de kolf en betaal maar €6,99 i.p.v. €8,95.

Let op! Selecteer bij de opties het juiste type verzekering. Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

De vergoeding wordt direct verrekend bij de bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op!