!

Nuby siliconen spenen Triplle flow (0-6+ maanden) per 2 stuks

Verpakking van 2 siliconen spenen: Tripple flow 0+ maanden. Deze speen kan in 3 standen gebruikt worden!

Deze revolutionaire en gepatenteerde speen imiteert de moederborst.
De elastische SoftFlex speen is gemaakt van siliconen en heeft niet alleen dezelfde vorm maar ook dezelfde beweeglijkheid als mama's borst. Hierdoor herinnert de baby zich de natuurlijke actie meteen en houdt deze het mondje zonder moeite in de juiste positie. Dit bevordert de overgang van borst naar fles. De speen is bovendien uitgerust met een 3-voudig antikoliek systeem en zachte nopjes op het oppervlak masseren baby's gevoelige tandvlees.

De Triple flow speen kunt u in 3 standen gebruiken: stand 1 voor 0+ maanden, stand 2 voor 3+ maanden en stand 3 voor 6+ maanden. De cijfers staan op de speen aangegeven. Om de speen in de gewenste stand te gebruiken, houdt u deze vast met het cijfer van de gewenste stand aan de bovenkant.

Flessendroogrekje Nuby

Geschikt voor flessen en bekers van elk formaat!

Het Nuby Natural Touch™ droogrek is plooibaar en draagt een groot aantal producten zonder veel plaats op het keukenblad in te nemen. Geschikt voor flessen en bekers van alle vormen en groottes.
U kunt er ook spenen, tuiten en fopspenen netjes op kwijt.

Het droogrek wordt excl. flessen geleverd

Nuby 2 in 1 flessenborstel

Schoonmaakborstel voor flessen en spenen!
Handige schoonmaakborstel voor flessen en spenen, 2-in-1 ontwerp! Deze borstel van Nuby heeft een zacht en comfortabel handvat om bij alle moeilijk te bereiken plaatsen te kunnen. De brede kop met spons vervaardigd in antibacteriële materie is ideaal om bekers en bredehalsflessen te reinigen. Afzonderlijk speenborsteltje, geintegreerd in het geventilleerde handvat, met handige conische schrob-tip.

Nuby zachte warmtegevoelige lepels set van 3

Als de lepel verkleurd, is het eten van de baby te warm.
Nooit meer twijfel of onzekerheid met deze zachte, warmtegevoelige voedingslepels! Indien de lepel verkleurt, is het eten van de baby te heet (43°of hoger)
De zachte rand is aangenaam voor het gevoelige tandvlees en de nieuwe tandjes van de baby.
De vorm van de lepel maakt het gemakkelijker om het bord leeg te maken. Kleuren kunnen verschillen

Voedingslepel Softflex siliconen lepel 4+ maanden per stuk

De SoftFlex™ siliconen lepel van Nuby Natural Touch is zacht en flexibel, ideaal voor baby’s eerste vaste voeding. Het zachte siliconen is perfect voor baby’s gevoelige tandvlees en nieuwe tandjes. Met het SoftFlex™ lepeltje maakt u baby’s mondje veilig schoon. Dankzij het kuipje van de lepel kunt u de perfecte hoeveelheid voeding afmeten.

Nûby Sabbelzakje 10+maanden

Geeft het kindje de mogelijkheid grote stukken te eten zonder risico op verstikking. Ideaal voor bevroren/vers fruit, ijsschilfers, groenten enz.

Het Nûby Sabbelzakje is een goede manier om vaste voeding aan uw baby te introduceren. Geeft het kindje de mogelijkheid grote stukken te eten zonder risico op verstikking. Ideaal voor bevroren/vers fruit, ijsschilfers, groenten enz.

Het knijp - en draai- sluitsysteem weerhoudt het kind om zelf het zakje te openen.
Inclusief hygiënsche afsluitdop.