logo zilveren kruis pro life achmea jan 17

Borstkolf met vergoeding Zilveren Kruis

!

Verzekering koop Borstkolf: Ameda Lactaline

De Ameda Lactaline 

Met Zilveren Kruis korting voor maar €89,95 i.p.v. €164,95!

is een volautomatische borstkolf. Deze borstkolf is zeer stil in het gebruik waardoor deze ook geschikt is om bijvoorbeeld op werk te gebruiken. D.m.v. 2 knoppen eenvoudig in te stellen zuigkracht en zuigcyclus, welke vergelijkbaar is met de grote ziekenhuiskolven. Bij koop wordt de borstkolf geleverd inclusief een dubbele kolfset voor het gelijktijdig afkolven van beide borsten, maar de kolf is ook enkelzijdig te gebruiken. 
De kolf heeft een kleine afmeting en is lichtgewicht, hierdoor is de kolf makkelijk vervoerbaar. Het grote voordeel is ook dat de kolf zowel op batterijen als op het lichtnet te gebruiken is met bijgeleverde adapter. 

Inclusief dubbele kolfset waardoor zowel enkel- als dubbelzijdig kolven mogelijk is(BPA-vrij) bestaande uit:2 flesjes 120ml met deksel, 2 afsluitdopjes voor de flesjes, 2 ventieltjes wit, 2 borstschelpen 25mm, 2 balgjes, siliconenslang, koppelstukje wit.

Aanbieding draag- en koeltas!
Bestel meteen de handige draag- en koeltas mee voor slechts €9,95 in plaats van €19,95. Deze tas is zeer geschikt om de Ameda Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart

 

Denk ook aan onze handige moedermelk bewaarzakjes Hiermee vries je met gemak je melk voorraad in. De zakjes zijn ruimtebesparend, hebben een maataanduiding, een  inhoud 200 ml per zakje en 30 zakjes per doosje! Nu bij de kolf voor maar €6,99 in plaats van €8,95!!

Let op! Selecteer bij de opties het juiste type verzekering. Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

De vergoeding wordt direct verrekend bij je bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Verzekering koop borstkolf: Bistos Hi Bebe BT-100 dubbelzijdige borstkolf

De Bistos Hi Bebe Tijdelijk extra voordelig!

Met Zilveren Kruis korting voor maar €77,95 i.p.v. €152,95!

Inclusief 3 maten borstschelpen!
De betaalbare, stille, 2-fase borstkolf met memory functie en inclusief 3 verschillende maten borstschelpen!

De Bistos borstkolf is uitgebreider dan de vergelijkbare (veel) duurdere modellen.

De Bistos Hi Bebe is een dubbelzijdige 2-fase borstkolf (ook enkelzijdig te gebruiken) met een oplaadbaar accu-systeem.
Deze kolf is daardoor uitstekend geschikt voor intensief, dagelijks gebruik! Met de speciale memory knop kun je eenvoudig je laatste kolfsessie opslaan en je speelt dezelfde cyclus met één druk op de knop de volgende kolfsessie weer af! Zo hoef je niet meer na te denken over het afkolven!

Bisos Hi Bebe dubbelzijde electrische borstkolf

Inclusief 3 verschillende maten borstschelpen!

De Bistos Hi-Bebe wordt geleverd inclusief  maar liefst 3 verschillende maten borschelpen (van elke maat 2 stuks)! Zo zit er voor iedere vrouw een passende borstschelp bij. De oplaadbare accu heeft een kolf tijd van ongeveer 2 uur mits volledig geladen, je kunt de kolf altijd gebruiken op het lichtnet.

De juiste maat borstschelp
Een borstschelp heeft de juiste pasvorm als deze tijdens het kolven vrij kan bewegen in de tunnelhof van de borstschelp. Er bevindt zich wat ruimte rondom de tepel en de tepelhof wordt niet teveel meegezogen in de tunnelhof van de borstschelp (zie afbeelding 1).
 Borstkolf de juiste maat borstschelpBorstkolf de juiste maat borstschelpBorstkolf de juiste maat borstschelp

2- fase expressie
De kolf heeft tevens een 2 fase expressie, hiermee kun je met één druk op de knop overschakelen van het opwekken van de toeschietreflex naar het afkolfprogramma. Je kunt de zuigkracht ten allen tijden tijdens het afkolven aanpassen naar je eigen wensen (10 verschillende standen).

De kolf beschikt over een verlicht LCD scherm, dit is vooral handig bij het afkolven in de nacht en geeft exact aan hoe lang je aan het kolven bent.

De borstkolf meenemen en melk vervoeren
Deze super compacte kolf past gemakkelijk in iedere tas! Wil je direct een tas waar je ook je melk gekoeld in kunt bewaren of vervoeren? Dan hoef je niet verder te zoeken! 
Voor maar €12,50 heb je deze handige, compacte kolftas met koel compartiment incl 2 koelelementen en een gratis verpakking moedermelkzakjes!
Borstkolf kolftas/ koeltas

Inhoud van de kolf:
- 1 motorblok
- 1 adapter
- 2 flesspenen
- 2 membraan
- 2 borstchelphouders
- 2 borschelpen 21 mm (small)
- 2 borstschelpen 24 mm (medium)
- 2 borstschelpen 27 mm (large)
- 2 ventielen
- 2 slangen met connector
- 2 opvangflesjes
- 2 flesdeksels
- 2 flesringen
- 2 reisdeksels fles

Let op! Selecteer bij de opties het juiste type verzekering. Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

De vergoeding wordt direct verrekend bij je bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Verzekering koop borstkolf: Spectra 9 Plus

De Spectra 9 Plus

Met Zilveren Kruis korting vanaf slechts €22,50 i.p.v. €97,50!

 

is een volautomatische borstkolf met een speciaal membraan waardoor een gesloten systeem wordt gecreëerd. Hierdoor wordt het motorblok beschermd tegen vocht en melk.

Met deze intelligente borstkolf creëer je gemakkelijk een 2-fase programma. Door de kolf de eerste 2 minuten op de massage stand te gebruiken wordt het toeschietreflex gestimuleerd. Daarna kunt u door één druk op de knop gemakkelijk over gaan op de expression stand, de stand waarbij de melk wordt afgekolfd. U hoeft dus niet meer aan knoppen te draaien om dit te regelen!

Wat is 2 fase kolven?
Baby’s zuigen in 2 fasen:
- Eerst zuigen ze snel en licht, hiermee stimuleren ze de toeschietreflex
- Daarna zuigen ze langzamer en dieper, op deze manier krijgen ze in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk melk binnen.
2- fase kolven is dus eigenlijk een intelligente manier van afkolven die is gebaseerd op de zuigbewegingen van uw baby.

U kunt de Spectra 9 Plus borstkolf zowel enkel- als dubbelzijdig aanschaffen. Dubbel afkolven heeft een positieve invloed op de toeschietreflex waardoor het afkolven nog sneller en gemakkelijker gaat.

De Spectra 9 Plus borstpomp kunt u draadloos gebruiken door de ingebouwde, oplaadbare accu. Als deze accu geheel geladen is dan kunt u hiermee ongeveer 3 uur lang afkolven. Dat maakt deze kolf ook ideaal voor onderweg!

De Spectra 9 Plus kolf is zeer compact en gemakkelijk mee te nemen in elke tas. Indien u nu direct de handige draag- en koeltas meebesteld betaald u slechts €9,95 in plaats van €19,99! De kolf heeft een makkelijk af te lezen LCD scherm, 10 vacuümstanden, 5 massagestanden en een timer.

De inhoud van de kolf bestaat uit:
1 motor
1 adapter
1 opvangflesje incl. dop
1 borstschelp
1 ventiel
1 membraan (backflowprotector)
1 lange slang

Extra inhoud bij dubbelzijde kolfset: 
1 borstschelp
1 ventiel
1 opvangfles met dop
1 membraan (backflowprotector)
1 lange reserveslang

Aanbieding draag- en koeltas!
Bestel meteen de draag- en koeltas mee voor slechts €9,95 in plaats van €19,95. Deze tas is zeer geschikt om de Spectra Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart

 

Denk ook aan onze handige moedermelk bewaarzakjes Hiermee vries je met gemak je melk voorraad in. De zakjes zijn ruimtebesparend, hebben een maataanduiding, een  inhoud 200 ml per zakje en 30 zakjes per doosje! Nu bij de kolf voor maar €6,99 in plaats van €8,95!!

Selecteer bij de opties het juiste type verzekering. Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

De vergoeding wordt direct verrekend bij je bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Verzekering koop borstkolf: Nuby Natural Touch Softflex 2N1 borstkolf electrische aandrijving

De Nuby Natural Touch Sofltfex borstkolf 

Met Zilveren Kruis korting voor €84,94 i.p.v. €159,98!

is een complete set met een handkolf en een aparte electrische aandrijving van Nuby inclusief: handkolf Nuby + 1 fles 150ml + 1 fles 240ml + 12 wegwerp borstcompressen Deze handkolf komt met een (aparte) electrische aandrijving waardoor de handkolf eenvoudig omgezet wordt in een electrische kolf

Deze uiterst comfortabele borstpomp van Nuby heeft een zachte siliconen borstschelp met stimulerende kussentjes: dit voelt natuurlijk aan en verbetert de zuigkracht zodat het afkolven vlotter verloopt. Een verstelbaar ventiel maakt het mogelijk de zuigkracht van de pomp aan te passen, volgens uw eigen comfort. Kolf past op alle Nuby Natural Touch™ flessen en bekers!

De handkolf is eenvoudig uit te breiden met een electrische aandrijving:
De elektrische borstpomp lijkt veel op het geven van borstvoeding waarbij de efficiëntie en het comfort vooropgesteld is. Je kunt kiezen tussen 2 ritmes: snel: om de toeschietreflex op te wekken en langzamer: om zodra de melkstroom goed op gang is, voorzichtig af te kolven. 

De Nuby borstkolf heeft een memory functie!
Sommige vrouwen moeten vaak het snelle ritme gebruiken, anderen iets minder. Wat jouw ritme ook is, voor iedereen is er een instelling. Je kunt namelijk je persoonlijke ritme zodanig instellen dat de motor onthoudt wat jouw favoriete snelheid is. Zodra je het juiste ritme hebt gevonden hoef je maar een keer op de knop te drukken en de kolf werkt automatisch het ingestelde programma af.

Aanbieding draag- en koeltas!
Bestel meteen de draag- en koeltas mee voor slechts €9,95 in plaats van €19,95.
Deze tas is zeer geschikt om de Ameda Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart

 

Denk ook aan onze handige moedermelk bewaarzakjes Hiermee vries je met gemak je melk voorraad in. De zakjes zijn ruimtebesparend, hebben een maataanduiding, een  inhoud 200 ml per zakje en 30 zakjes per doosje! Nu bij de kolf voor maar €6,99 in plaats van €8,95!!

Selecteer bij de opties het juiste type verzekering. Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

De vergoeding wordt direct verrekend bij je bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!

Verzekering huur borstkolf: Ameda Lactaline

De Ameda Lactaline 

Met Zilveren Kruis korting huur je minimaal 3 maanden gratis!

is een volautomatische borstkolf. Deze borstkolf is zeer stil in het gebruik waardoor deze ook geschikt is om bijvoorbeeld op werk te gebruiken. D.m.v. 2 knoppen eenvoudig in te stellen zuigkracht en zuigcyclus, welke vergelijkbaar is met de grote ziekenhuiskolven. Bij huur kunt u kiezen voor de aanschaf van een enkele kolfset (€17,50) of een dubbele kolfset (€29,90). 
De kolf heeft een kleine afmeting en is lichtgewicht, hierdoor is de kolf makkelijk vervoerbaar. Het grote voordeel is ook dat de kolf zowel op batterijen als op het lichtnet te gebruiken is met bijgeleverde adapter.

 

Aanbieding draag- en koeltas!
Bestel meteen de draag- en koeltas mee voor slechts€9,95 in plaats van €19,95.Deze tas is zeer geschikt om de Ameda Borstkolf en borstvoeding in te vervoeren. De koeltas wordt geleverd inclusief 3 koelelementen. Deze tas kan zowel aan de handvatten als met de schouderriem worden gedragen. Groot middenvak en één voorvak met rits. Kleur: zwart

 

Denk ook aan onze handige moedermelk bewaarzakjes Hiermee vries je met gemak je melk voorraad in. De zakjes zijn ruimtebesparend, hebben een maataanduiding, een  inhoud 200 ml per zakje en 30 zakjes per doosje! Nu bij de kolf voor maar €6,99 in plaats van €8,95!!

Let op! Selecteer bij de opties het juiste type verzekering! Het kiezen van een verkeerde polis zorgt voor vertraging bij het verwerken en verzenden van uw bestelling!

De vergoeding wordt direct verrekend bij je bestelling. Wij zullen de kolf aanvraag voor je indienen bij de verzekering, hier hoef je dus niks meer voor te doen!